Hasznos Információk

Tisztelt Weboldal Látogató!

Az alábbi menüponban számos információt kaphat, amelyre Nyitvatartási időn kívül sajnos, nincs lehetősége telefonon érdeklődni!

Az eddigiekben jól bevált e-mail váltás mellett, most…
Szeretnénk megkönnyíteni a Gazdák mindennapjait az alábbi “tájékoztató” információkkal, hogy ne “szántás, vetés, aratás” közben illetve ne a termelés rovására kelljen telefont ragadnia, és a traktorban lapuló kis “cetlire”  jegyzetet írnia!

A mezőgazdaság világát, ‘benne’ a  növénytermesztést is számos rizikó faktor befolyásolja; köztük kórokozók, kártevők, amely ellen számos megelőzési és védekezési formát ismerhetünk. Ehhez nélkülözhetetlen egyes eszközök használata, mint például a permetezőgépek.

Weboldalunkon megtalálhatja az Ön számára legmegfelelőbb kialakítású, felszereltségű permetezőgépet, mely optimális termés minőséget és mennyiséget segítheti elő!

A Kárpát – medence minden pontján érzékelhető a klímaváltozással járó felmelegedés! A csapadékhiányt is évek óta érzékelik a Gazdák, mivel 10-20% terménykiesést eredményezett az elmúlt években. A gabonák a régi “megszokott” júliusi betakarítási időpont helyett már júniusban betakaríthatók, és mindezt a csapadékhiánynak tudhatjuk be.
Manapság a csávázott, fémzárolt vetőmagokból is választhatunk szárazságtűrő fajtákat, de elegendő ez az eszményi terméshez? 
Csapadékutánpótlást felszín alatt és felszíni vízutánpótlással végezhetünk, mely utóbbi vízutánpótlást az általunk gyártott öntöződobokkal vagy lineár mozgást végző huzalkonzolokkal teheti meg!

Weboldalunkon tájékozódhat az általunk kínált Öntözőberendezések kialakításáról!

 

A menüsorban megtalálható árjegyzékek mellett érdemes megtekinteni az aktuális KIEMELT AJÁNLATAINKAT, és most akciós árban vásárolni!

 

Sikerült a géptípus választás?

 

Következő lépések:

  • A Malupe – Agro Kft. szívessen készíti el Ön számára a kiválasztott géptipusról az Ön személyére szóló árajánlatot! Ha esetleg még nem kért árajánlatot Cégünktől, minden információt megtalál az “Árajánlat kérése” menüpont alatt!
  • Vásárlás raktérkészletről vagy megrendelés menete?
    Kérjük tekintse meg a Vásárlásról összegyűjtött tájákoztató információkat az alábbi menüpont alatt; “Vásárlás/Megrendelés
  • Vásárlás előtt tájékozódott a pályázati, támogatási lehetőségeiről? Sikeres volt a pályázatbenyújtása? A “Nyert Pályázóknak” menüpontban található információkat feltétlenül olvassa át!