Elektromos trike

új-trike-fotok-0141

 

Egyedülálló technológiával készült 3 személyes elektromos trike!
Megújuló energiával újratölthető akkumulátorok (szél /nap).
Környezetkímélő megoldás nem csak a szenvedélyes motorosoknak.
Egyedi igények szerint nap/ szél energiát is biztosítunk, emisszió kibocsátás nincs!
Könnyű karosszéria! Maximális kényelem! Gazdaságos!

ZERO EMISSZIÓ!! 100% ELEKTROMOSSÁG!!
TECHNIKAI PARAMÉTEREK:

  • Max. sebesség: 55 – 60 km/h
  • Nettó súly: 335 kg
  • Szállítható személyek: 3 személy (sofőrrel együtt) 300 kg
  • Méretek: hosszxszélességxmagasság: 2900x1480x1230 mm
  • Motor teljesítménye: 4 KW 48 V
  • Akkumulátor teljesítménye: 4 darab 12 V 125 Ah
  • Vezérlő: 48 V 80 A
  • Fék: dupladugattyús tárcsafék
  • Töltési idő: 8 óra
  • 70 – 100 km/ az egy töltéssel megtehető út

Műszaki leírás

Váz szerkezete és az első futóműve egy nagy szilárdságú csavarodásmentes alakos profilból készül, melynek az előnyei a kis önsúly, ill. a maximális tartószilárdság. A futómű rugózását légrugók és gázfeltöltésű lengéscsillapítók biztosítják a legnagyobb kényelem érdekében.

Az ülés alapváltozatnál műbőr, de rendelhető egyedi igény szerint valódi bőrülés is. Opcióként rendelhető: fejtámlák, ülésfűtés. A kabin és az ülés is különböző színekben rendelhető. Teljesen egyedi igényeknek megfelelően.

A világítás: LED-es első, ill. hátsó lámpák vannak, ill. LED-es reflektorok. Tulajdonsága: hosszú élettartam, alacsony energiaigény. Igény szerint, tudunk biztosítani oldalfényeket is.

trike kabinja önhordó szerkezetű, mely géltechnológiával készült üvegszál erősítéssel, anyagában színezve (Jellemzői: kis súly, nagy terhelhetőség).

Fékrendszer: tárcsafék, dupladugattyús munkahengerekkel, a legjobb fékhatás érdekében.

electric trike bldc motor

Motor jellemzők:

kerékagymotor: szénkefe nélküli DC motor computervezérléssel, előre, ill. hátrameneti fokozattal, alacsony energiaszükséglettel. A motor-jellemzőknek köszönhetően nincs szükség váltóműre, differenciálműre, kuplungra, emiatt a súrlódási veszteségek minimalizálódnak, és így minimális az energiaigénye. Az élettartama viszonylag hosszú, mivel kevés a kopó alkatrész.

Légrugó: Az elektromos trike légrugós futóművének lényege, hogy a tekercsrugók helyén gumiharang található, melyet sűrített levegővel töltenek meg. A légrugó alapfelszereltséggel fix magasságú, de rendelhető kompresszorral és légtartállyal, amivel menet közben is lehet állítani a légrugó magasságát.

Akkumulátorok: alapgép esetén ólomsavas akkumulátort használunk. De igény szerint Lítium-ion akkumulátorral is szereljük, aminek az önsúlya fele, mint az ólomsavasé.

Zéró emisszió! 100% elektromosság! Megújuló energiával is újratölthető akkumulátorok. Szintén igény szerint tudunk biztosítani szélgenerátort, ill. napelemet.

Szélgenerátor:

Az elektromos trike feltöltéséhez nem kell hálózati áramforrást használnia, ha megrendeli tőlünk a hátsó kertjében is telepíthető napelemes szélkereket, amellyel feltöltheti az akkumulátorait.